opc_loader

LR Soul of Nature Aroma-Olie Verzorgingsset

Artikelnr: SN-26090

LR Soul of Nature Aroma-Olie Verzorgingsset

175,99
x
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Beschrijving

Aromapower in één set

Hoe wil je je voelen? Gesterkt, gelukkig of ontspannen? Laat je inspireren door de LR Aromaolie-set en creëer in een handomdraai jouw individueel geurende lichaamsverzorgings- en massageolie voor jouw persoonlijk welzijn. De verscheidenheid aan oliën maakt het je gemakkelijk om je favorieten te vinden. Gewoonweg de LR Verzorgingsolie mengen met de LR Soul of Nature essentiële oliën volgens onze doe-het-zelfrecepten, kort schudden, en klaar!

De LR Verzorgingsolie geeft je een fluweelzacht, soepel huidgevoel. Dankzij amandel- en jojoba-olie en Aloë Vera-olie-extract wordt de huid gehydrateerd en beschermd tegen uitdroging. In combinatie met de enkelvoudige etherische oliën ervaar je de aroma’s op je huid en via je neus.

Ervaar de geurkracht van de enkelvoudige etherische oliën ook als kamergeur in een geurverspreider, zoals bijvoorbeeld een theelicht-aromabrander of een diffuser, en transformeer je huis in een heerlijk geurende wellness-oase.

Op dit artikel zit enkele werkdagen extra levertijd

Inhoud: 8 x 10 ml + 1 x 100 ml

Extra informatie

Op de huid: Meng met de 100 ml LR Soul of Nature verzorgingsolie volgens onze DIY-recepten. Houd je altijd aan de hoeveelheden die in het betreffende recept worden vermeld. NOOIT onverdund op de huid aanbrengen! In een geurverspreider: Gebruik de olie in combinatie met een geurverspreider, zoals een theelicht-aromabrander, een geursteen of diffuser, om de geur in de kamer te verspreiden. Doe bijvoorbeeld 3 à 4 druppels in de diffuser en vernevel maximaal 3 keer per dag gedurende 1 uur. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe in combinatie met een aromabrander een paar druppels in de al met water gevulde kom en laat dit verdampen. Vul de kom na een tijdje opnieuw met WARM water (anders bestaat het gevaar op spatten en het breken van de kom). Maak de kom na gebruik goed schoon. ⚠️ WAARSCHUWING VOOR GEVAREN: Schadelijk bij inslikken. Kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Nevel/damp/aerosol niet inademen. Draag beschermende handschoenen/oogbescherming/gelaatsbescherming. In geval van inslikken: Mond spoelen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verwijder onmiddellijk alle verontreinigde kleding. Was de huid met water [of douche]. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder contactlenzen indien mogelijk. Ga door met spoelen. Bel onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts. Absorbeer gemorste vloeistof. Achter slot en grendel. Gooi de inhoud/verpakking weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften. Uitstekend geschikt als geurolie voor het begeuren van kamers, voor wellness, voor het aromatiseren van LR huidverzorgingsolie of voor aromaverzorging van de huid. Niet onverdund op de huid aanbrengen. Doe een paar druppels in een theelicht-aromabrander gevuld met water, een diffuser of een geursteen en laat het verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie.

Beoordelingen ()
LR Soul of Nature Aroma-Olie Verzorgingsset heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
LR Soul of Nature Aroma-Olie Verzorgingsset


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Dagaanbieding
Levering

Levering in NL binnen 2 werkdagen.

Overige EU landen 2-5 werkdagen

LET OP: Uw pakket kan vertraging hebben wegens grote drukte bij PostNL.

Wij hebben dat niet in de hand maar toch onze excuses voor eventueel ongemak.

Laatst bekeken items