opc_loader

LR Soul of Nature Cheerful Soul Geurmix

Artikelnr: SN-26130

LR Soul of Nature Cheerful Soul Geurmix

27,99
x
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Beschrijving

Etherische oliemengsel • Cheerful Soul

De perfecte geuroliemix voor een opbeurende feel-good sfeer

Wil je jezelf omringen met positieve energie en vrolijkheid? Verspreid dan het Cheerful Soul geurolie aroma mengsel met behulp van een geurverspreider doorheen je woonkamer voor momenten van geluk en positieve energie. Geniet van het leven met een goed humeur en een glimlach op je gezicht. Cheerful Soul laat je stralen van binnenuit.

De aangename geur verspreidt een positieve feel-good sfeer en werd exclusief voor LR samengesteld door een Franse parfumeur. De oliecompositie van citroen, sinaasappel, roos en cederhout vormt een verkwikkende geursymbiose en creëert een gelukzalige geurbeleving met motiverend en opbeurend effect. De LR SOUL of NATURE Cheerful Soul Essential Oil Blend transformeert elke kamer in een handomdraai tot een geurige wellness-oase van positiviteit, energie en levensvreugde.

Ideaal geschikt voor de verspreiding in de lucht als opvrolijkende kamergeur. Gebruik hiervoor een geurverspreider, zoals bijvoorbeeld een theelicht-aromabrander of een diffuser.

Voel hoe het aroma in de lucht een positief effect kan hebben op je welzijn.

Ontdek ook de bijpassende huidverzorgingsproducten uit de aroma-wellness-wereld van Cheerful Soul.

Op dit artikel zit enkele werkdagen extra levertijd

Inhoud: 10 ml

Extra informatie

Gebruik de olie in combinatie met een geurverspreider, zoals een theelicht-aromabrander, een geursteen of diffuser, om de geur in de kamer te verspreiden. Doe bijvoorbeeld 3 à 4 druppels in de diffuser en vernevel maximaal 3 keer per dag gedurende 1 uur. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe in combinatie met een aromabrander een paar druppels in de al met water gevulde kom en laat dit verdampen. Vul de kom na een tijdje opnieuw met WARM water (anders bestaat het gevaar op spatten en het breken van de kom). Maak de kom na gebruik goed schoon. ⚠️ WAARSCHUWING VOOR GEVAREN: Schadelijk bij inslikken. Kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Nevel/damp/aerosol niet inademen. Draag beschermende handschoenen/oogbescherming/gelaatsbescherming. In geval van inslikken: Mond spoelen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verwijder onmiddellijk alle verontreinigde kleding. Was de huid met water [of douche]. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder contactlenzen indien mogelijk. Ga door met spoelen. Bel onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts. Absorbeer gemorste vloeistof. Achter slot en grendel. Gooi de inhoud/verpakking weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften. Uitstekend geschikt als geurolie voor het begeuren van kamers. Doe een paar druppels in een theelicht-aromabrander gevuld met water, een diffuser of een geursteen en laat het verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie.

Beoordelingen ()
LR Soul of Nature Cheerful Soul Geurmix heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
LR Soul of Nature Cheerful Soul Geurmix


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Dagaanbieding
Levering

Levering in NL binnen 2 werkdagen.

Overige EU landen 2-5 werkdagen

LET OP: Uw pakket kan vertraging hebben wegens grote drukte bij PostNL.

Wij hebben dat niet in de hand maar toch onze excuses voor eventueel ongemak.

Laatst bekeken items