opc_loader

LR Soul of Nature Hopeful Soul Geurmix

Artikelnr: SN-26110

LR Soul of Nature Hopeful Soul Geurmix

27,99
x
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Beschrijving

Etherische oliemengsel • Hopeful Soul

De perfecte geuroliemix voor een feel-good sfeer van harmonie en innerlijk evenwicht

Wil je iets goeds voor jezelf doen en genieten van me-time momenten? Verspreid dan het Hopeful Soul geurolie aroma mengsel met behulp van een geurverspreider doorheen je woonkamer en kom tot jezelf! Ervaar pure harmonie, voel je zorgeloos en kom tot rust met Hopeful Soul.

De aangename geur verspreidt een uitgebalanceerde feel-good sfeer en werd exclusief voor LR gecreëerd door een Franse parfumeur. De oliecompositie van bergamot, roos, roomse kamille en sandelhout vormt een krachtige geursymbiose en maakt van deze mix een heel bijzondere geurbeleving. Vooral op hectische dagen en op momenten wanneer je innerlijke balans nodig hebt, heeft deze geurmix een harmoniserend effect. Woonkamers kunnen met de LR SOUL of NATURE Hopeful Soul Essential Oil Blend gemakkelijk en stijlvol worden omgetoverd tot een geurige wellness-oase van positiviteit, vrede en kalmte.

Ideaal geschikt voor de verspreiding in de lucht als evenwichtige kamergeur. Gebruik hiervoor een geurverspreider, zoals bijvoorbeeld een theelicht-aromabrander of een diffuser.

Voel hoe het aroma in de lucht een positief effect kan hebben op je welzijn.

Ontdek ook de bijpassende huidverzorgingsproducten uit de aroma-wellness-wereld van Hopeful Soul.

Op dit artikel zit enkele werkdagen extra levertijd

Inhoud: 10 ml

Extra informatie

Gebruik de olie in combinatie met een geurverspreider, zoals een theelicht-aromabrander, een geursteen of diffuser, om de geur in de kamer te verspreiden. Doe bijvoorbeeld 3 à 4 druppels in de diffuser en vernevel maximaal 3 keer per dag gedurende 1 uur. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe in combinatie met een aromabrander een paar druppels in de al met water gevulde kom en laat dit verdampen. Vul de kom na een tijdje opnieuw met WARM water (anders bestaat het gevaar op spatten en het breken van de kom). Maak de kom na gebruik goed schoon. ⚠️ WAARSCHUWING VOOR GEVAREN: Schadelijk bij inslikken. Kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Nevel/damp/aerosol niet inademen. Draag beschermende handschoenen/oogbescherming/gelaatsbescherming. In geval van inslikken: Mond spoelen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verwijder onmiddellijk alle verontreinigde kleding. Was de huid met water [of douche]. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder contactlenzen indien mogelijk. Ga door met spoelen. Bel onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts. Absorbeer gemorste vloeistof. Achter slot en grendel. Gooi de inhoud/verpakking weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften. Uitstekend geschikt als geurolie voor het begeuren van kamers. Doe een paar druppels in een theelicht-aromabrander gevuld met water, een diffuser of een geursteen en laat het verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie.

Beoordelingen ()
LR Soul of Nature Hopeful Soul Geurmix heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
LR Soul of Nature Hopeful Soul Geurmix


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Dagaanbieding
Levering

Levering in NL binnen 2 werkdagen.

Overige EU landen 2-5 werkdagen

LET OP: Uw pakket kan vertraging hebben wegens grote drukte bij PostNL.

Wij hebben dat niet in de hand maar toch onze excuses voor eventueel ongemak.

Laatst bekeken items