opc_loader

LR Soul of Nature Relaxed Soul Geurmix

Artikelnr: SN-26100
27,99 27,99
x
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Beschrijving

Etherische oliemengsel • Relaxed Soul

De perfecte geuroliemix voor een ontspannen feel-good sfeer

Wil je even ontsnappen aan je stressvolle dagelijkse leven en genieten van ontspannende momenten thuis? Verspreid dan het Relaxed Soul geurolie aroma mengsel met behulp van een geurverspreider doorheen je woonkamer en geniet! Leun achterover, sluit je ogen, haal diep adem en laat je geest ontspannen met Relaxed Soul.

De aangename geur verspreidt een rustgevende feel-good sfeer en werd exclusief voor LR gecreëerd door een Franse parfumeur. De oliecompositie van bergamot, lavendel, neroli en sandelhout vormt een krachtige geursymbiose en maakt van deze mix een heel bijzondere geurbeleving, die vooral ’s avonds en bij het slapengaan een kalmerend en ontspannend effect heeft. Woonkamers kunnen met de LR SOUL of NATURE Relaxed Soul Essential Oil Blend gemakkelijk worden omgetoverd tot een geurige wellness-oase van positiviteit en rust.

Ideaal geschikt voor de verspreiding in de lucht als rustgevende kamergeur. Gebruik hiervoor een geurverspreider, zoals bijvoorbeeld een theelicht-aromabrander of een diffuser.

Voel hoe het aroma in de lucht een positief effect kan hebben op je welzijn.

Ontdek ook de bijpassende huidverzorgingsproducten uit de aroma-wellness-wereld van Relaxed Soul.

Op dit artikel zit enkele werkdagen extra levertijd

Inhoud: 10 ml

Extra informatie

Gebruik de olie in combinatie met een geurverspreider, zoals een theelicht-aromabrander, een geursteen of diffuser, om de geur in de kamer te verspreiden. Doe bijvoorbeeld 3 à 4 druppels in de diffuser en vernevel maximaal 3 keer per dag gedurende 1 uur. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe in combinatie met een aromabrander een paar druppels in de al met water gevulde kom en laat dit verdampen. Vul de kom na een tijdje opnieuw met WARM water (anders bestaat het gevaar op spatten en het breken van de kom). Maak de kom na gebruik goed schoon. ⚠️ WAARSCHUWING VOOR GEVAREN: Schadelijk bij inslikken. Kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Nevel/damp/aerosol niet inademen. Draag beschermende handschoenen/oogbescherming/gelaatsbescherming. In geval van inslikken: Mond spoelen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verwijder onmiddellijk alle verontreinigde kleding. Was de huid met water [of douche]. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder contactlenzen indien mogelijk. Ga door met spoelen. Bel onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts. Absorbeer gemorste vloeistof. Achter slot en grendel. Gooi de inhoud/verpakking weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften. Uitstekend geschikt als geurolie voor het begeuren van kamers. Doe een paar druppels in een theelicht-aromabrander gevuld met water, een diffuser of een geursteen en laat het verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie.

Beoordelingen ()
LR Soul of Nature Relaxed Soul Geurmix heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
LR Soul of Nature Relaxed Soul Geurmix


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Dagaanbieding
Levering

Levering in NL binnen 2 werkdagen.

Overige EU landen 2-5 werkdagen

LET OP: Uw pakket kan vertraging hebben wegens grote drukte bij PostNL.

Wij hebben dat niet in de hand maar toch onze excuses voor eventueel ongemak.

Laatst bekeken items