opc_loader

Figu Active Reep Nougatsmaak

Artikelnr: FIGUACT-009

Figu Active Reep Nougatsmaak

30,49 30,49
x
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Beschrijving

Figu Active Reep Nougatsmaak

Voor personen die met een dieet gewicht willen verliezen of op gewicht  willen blijven terwijl ze af en toe zondigen - vooral onderweg!

Door de deskundig afgestemde samenstelling van de belangrijke voedingsstoffen is Figu Active ook over een langere periode een goede maaltijdvervanger. De Figu Active repen bevatten een uitgewogen verhouding koolhydraten, eiwitten en vet volgens de dieetverordening en maken het mogelijk om zonder beperkingen en overal het voedingsprogramma te volgen. Het lichaam krijgt daarbij alle belangrijke vitamines en mineralen.

Een reep staat gelijk aan een maaltijd voor onmiddellijke consumptie. Aangezien Figu Active via shakes, soep of repen alle benodigde voedingsstoffen biedt, kan men de producten net zo lang gebruiken tot het streefbericht is bereikt. Ook na het afvallen kan er als er eens 'gezondigd' wordt tussendoor een maaltijd door een Figu Active product worden vervangen. Zorg voor een afwisselende en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Andere voedingsmiddelen moeten deel uitmaken van dit dieet. Kan sporen van gluten, pinda's en andere schaalvruchten bevatten. Beschermd tegen licht, koel en droog bewaren.

Slechts 224 – 226 kcal per reep

Inhoud 6 x 60 g = 6 maaltijden

Op dit artikel zit enkele werkdagen extra levertijd

Extra informatie

Men dient erop te letten dat tijdens het dieet voldoende wordt gedronken. Per dag is 2 tot 3 liter calorievrije vloeistof vereist, het beste is mineraalwater of ongesuikerde thee.

Beoordelingen ()
Figu Active Reep Nougatsmaak heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Figu Active Reep Nougatsmaak


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Dagaanbieding
Levering

Levering in NL binnen 2 werkdagen.

Overige EU landen 2-5 werkdagen

LET OP: Uw pakket kan vertraging hebben wegens grote drukte bij PostNL.

Wij hebben dat niet in de hand maar toch onze excuses voor eventueel ongemak.

Laatst bekeken items