opc_loader

Figu Active Shake Creamy Chocolate

Artikelnr: FIGUACT-011

Figu Active Shake Creamy Chocolate

43,49 43,49
x
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Beschrijving

Figu Active Shake Creamy Chocolate

Voor personen die met een dieet gewicht willen verliezen of op gewicht willen blijven terwijl ze af en toe zondigen.

Onze shakes helpen uitsluitend in het kader van een caloriearm dieet het beoogde doel te bereiken. Zorg voor een afwisselende en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Andere voedingsmiddelen moeten deel uitmaken van dit dieet. Kan sporen van lactose, gluten en kippeneiwit bevatten. Krachtig schudden voor gebruik. Het vulvolume is technisch bepaald. Op een koele en droge plaats bewaren, en na het openen snel consumeren

Roer 3 eetlepels (28 g poeder) in 250 ml vetarme, lactosevrije melk (1,5%). Gebruik hiervoor een glas waar minimaal 300 ml in past. Het product kan ook in een shaker worden bereid. Na kort wellen opnieuw omroeren en als vervanging van uw ontbijt, lunch of avondeten consumeren. Om gewicht te verliezen adviseren wij twee maaltijden door Figu active te vervangen. Met verse suikervrije fruitsoorten kan de shake nog lekkerder worden gemaakt. Om het gewicht onder controle te houden moet deze handleiding worden aangehouden.

Slechts 224–230 kcal per portie

Inhoud: 512 g – 16 porties

Op dit artikel zit enkele werkdagen extra levertijd

Extra informatie

Zorg er zeker voor dat je tijdens je dieet voldoende drinkt. Per dag is 2-3 liter mineraalwater of ongesuikerde thee noodzakelijk. Deze instant dieetdrink is evenwichtig samengesteld en bevat alle vereiste voedingsstoffen voor een maaltijd. Dit product beantwoordt alleen aan zijn doel wanneer het wordt gebruikt in combinatie met caloriearme voeding. Andere levensmiddelen moeten deel uitmaken van die voeding. Bevat soja en lactose. De bereide maaltijd bevat naast natuurlijke suikers ook suiker uit lactosevrije, vetarme melk. Blik schudden voor gebruik. Het vulvolume is technisch bepaald. Op een koele en droge plaats bewaren. Na het openen binnen afzienbare tijd verbruiken. Het FiguActiv-programma is uitermate geschikt om je te ondersteunen bij een perfect gewichtsmanagement. Het maakt niet uit of je op korte termijn een paar kilo's kwijt wil of je gewicht op lange termijn wil behouden: het eenvoudige principe, normale maaltijden te vervangen door FiguActiv-producten, zal je helpen je doel te bereiken. Indien je je streefgewicht al bereikt hebt, maar steeds vechten moet om het te behouden, vervang dan gewoonweg één van je drie maaltijden door een FiguActiv-product en je zal geen problemen meer hebben om je gewicht te behouden.

Beoordelingen ()
Figu Active Shake Creamy Chocolate heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Figu Active Shake Creamy Chocolate


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Dagaanbieding
Levering

Levering in NL binnen 2 werkdagen.

Overige EU landen 2-5 werkdagen

LET OP: Uw pakket kan vertraging hebben wegens grote drukte bij PostNL.

Wij hebben dat niet in de hand maar toch onze excuses voor eventueel ongemak.

Laatst bekeken items