opc_loader

Colostrum Liquid

Artikelnr: COLOSTL-001

Colostrum Liquid

39,99
x
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
:
4,50
Beschrijving

Colostrum Liquid

Voor een algemeen welzijn bij onmiddellijke consumptie.

Colostrum Liquid bevat 100% vloeibare biest en is een zuiver biestbevattend natuurlijk product met de beste eerste melk van Duitse koeien. Het bevat waardevolle, ontvette, van caseïne ontdane en niet gepasteuriseerde overtollige biest van het eerste uur. De waardevolle ingrediënten worden in een zorgvuldig koud productieprocedé behouden.Made in Germany. Zonder toevoeging van kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Gegarandeerd vrij van antibioticarestanten en anabole androgene steroïden.

Eenmaal dagelijks 8 ml puur of met koud vruchtensap innemen. Niet mengen met warme dranken. Op een koele en donkere plaats bewaren. Na het openen in de koelkast bewaren en binnen 16 dagen consumeren. Indien troebel schudden vóór gebruik. Zorg voor een afwisselende en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Product buiten het bereik van kleine kinderen bewaren.

Inhoud: 125 ml

Op dit artikel zit enkele werkdagen extra levertijd

Extra informatie

Colostrum van LR is een zorgvuldig verwerkt natuurlijk product. Net als alle andere natuurlijke grondstoffen is het onderworpen aan natuurlijke schommelingen. Daarom kan het gebeuren dat de smaak of consistentie van het product varieert. Dit heeft echter geen gevolgen voor de kwaliteit van de en gehalte aan waardevolle ingrediënten.

Beoordelingen (0)
Colostrum Liquid heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Dagaanbieding
Levering

Levering in NL binnen 2 werkdagen.

Overige EU landen 2-5 werkdagen

Laatst bekeken items