opc_loader

LR Zeitgard Blue Light Defender Serum

Artikelnr: ZGSPC-003

LR Zeitgard Blue Light Defender Serum

59,99

Inpakken

x
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Beschrijving

LR Zeitgard Blue Light Defender Serum

Het slimme serum tegen digitale veroudering

Blauw licht, van smartphones, tablets, laptops, tv of andere schermen, zorgt ervoor dat je huid vroegtijdig verouderd. De blauwe lichtstralen dringen diep door in de onderste lagen van de huid, waardoor een groot aantal vrije radicalen ontstaat. Er ontstaat oxidatieve stress, die de huid belast en schade veroorzaakt aan de huidcellen. Tekenen van veroudering zoals rimpels, pigmentvlekken en verslapping van de huid worden veel eerder zichtbaar. Dit effect wordt „digitaal ouder worden“ genoemd.

De innovatieve Blue Light Defender tegen Digital Aging beschermt de huid actief en preventief tegen de negatieve effecten van blauw licht! De werkzame ingrediënten in het intelligente serum worden geactiveerd door blauw licht en beschermen de huid met een drievoudig effect tegen digitale huidveroudering:

Weerspiegelen:

Het kleurpigment phycocyanine in het spirulina-extract absorbeert het blauwe licht en vermindert de hoogenergetische lichtstralen door ze te weerspiegelen. Het stelt zich op als een beschermend schild dat de blauwe lichtstralen, zoals een reflector, weerkaatst. – De ideale bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering en huidirritatie.

Opslorpen:

Het extract uit de blauwe lotus vangt als het ware de vrije radicalen op en gaat bijgevolg in tegen oxidatieve stress – De basis voor een jeugdige en stralende teint.

Herstellen:

Het enzym fotolyase in het spirulina-extract herstelt de celschade aan de huid die al is veroorzaakt door blauw licht en voorkomt daarmee de vorming van voortijdige rimpels – Het repareert de huid en zorgt voor een aanzienlijke vermindering van bestaande rimpels.

Samengevat: Dit slimme serum beschermt tegen huidveroudering en huidirritatie veroorzaakt door blauw licht van digitale beeldschermen, vermindert zichtbaar bestaande rimpels en zorgt voor een jeugdige, stralende uitstraling.

Stop Digital Aging … Now!

Dit intelligente serum is ook verkrijgbaar in combinatie met de dagelijkse huidverzorging die bij jouw past: voor Aloë Vera fans, voor 30+ers, voor 40+ers, voor mannen.

Inhoud: 30 ml

Op dit artikel zit enkele werkdagen extra levertijd

Extra informatie
Beoordelingen ()
LR Zeitgard Blue Light Defender Serum heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
LR Zeitgard Blue Light Defender Serum


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Dagaanbieding
Levering

Levering in NL binnen 2 werkdagen.

Overige EU landen 2-5 werkdagen

LET OP: Uw pakket kan vertraging hebben wegens grote drukte bij PostNL.

Wij hebben dat niet in de hand maar toch onze excuses voor eventueel ongemak.

Laatst bekeken items